16. 08. 2007

Tygrované: lepší než naklepané
cat - 20:09 | [Téma: Tygr] | permalink
Tygrované: lepší než naklepané!

Co všechno Tygr umí:
- plátek se zvětší
- šťáva zůstává v mase, maso je křehčí
- šetří čas a pracovní plochu
- tichý, rychlý, spolehlivý, bezpečný
- dokonale lze umýt v myčce nebo ve dřezu
- tloušťka plátku masa je nastavitelná
- je z nerez oceli a odolného plastu
- rozměr plátku až do 320 mm (nejrozšířenější model do 240 mm)

Zkušenosti našich zákazníků - i Vy si můžete ověřit:
- jedna osoba zpracuje maso za kratší dobu než dříve čtyři pracovníci
- práce je zcela bezhlučná
- maso nemění při tepelné úpravě tvar - "nekroutí se"
- díky vysoké rychlosti zpracování se lépe splňují hygienické předpisy
- plátek se skutečně výrazně zvětší aniž by byla z masa vymačkána šťáva
- úklid po práci je rychlejší, mytí v myčce bezproblémové
- ruční pohon není ani při výrobě velkého počtu porcí namáhavý

Plátek před tygrováním:


Plátek po tygrování. Rozdíl je dobře viditelný:


Předchozí: Ekologická likvidace vyřazené techniky
Další: Prodej

Téma

Historie